Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
A-
A+
A
Είσοδος
Είσοδος
Είσοδος
Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία
Προσωπικά Δεδομένα (GDPR)
Περιφέρειες
Χρήσιμα Sites
Ερωτήσεις και Απαντήσεις
Υπηρεσίες Ψηφιοποίησης από το ΔήμοςData

Είναι γνωστό ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί την πρώτη επαφή του πολίτη με τις υπηρεσίες του Δημοσίου. Επίσης, είναι πλέον κοινώς παραδεκτό  ότι το συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον προβάλλει επιτακτικά την ανάγκη για τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό κάθε Δήμου. Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου δεν είναι πλέον κάτι νεωτεριστικό που αφορά μια μελλοντική εποχή, αλλά μια αδήριτη ανάγκη του σήμερα.

Τα οφέλη της ψηφιοποίησης υπηρεσιών και ογκωδέστατων αρχείων είναι πολλαπλά και έχουν να κάνουν αφενός μεν με την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών (πληροφόρηση κάθε είδους, έκδοση πιστοποιητικών κλπ) και αφετέρου δε με την μείωση του χρόνου που πρέπει να δαπανηθεί από τους υπαλλήλους σχετικά. Έτσι,  αυξάνεται η παραγωγικότητα, ενώ  το προσωπικό του Δήμου αξιοποιείται με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, η ψηφιοποίηση εξασφαλίζει την διατήρηση των αρχείων στο διηνεκές, προστατεύοντάς τα από πυρκαγιά, πλημμύρα ή απώλεια εν γένει, ζημιές που είναι δυνατό να πλήξουν οποιοδήποτε φυσικό αρχείο, ανεξαρτήτως των συνθηκών φύλαξης του.

Η εταιρεία ΔΗΜΟΣDATA αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας το έργο της ψηφιοποίησης των αρχείων του Δήμου σας, στο σύνολό τους ή τμηματικά, διαθέτοντας μηχανήματα αλλά και συστήματα πληροφορικής που εξασφαλίζουν άρτιο αποτέλεσμα

Με εξειδίκευση στο χώρο της ψηφιοποίησης, σύγχρονη τεχνογνωσία, δυνατότητα παροχής πρωτοποριακών λύσεων, συμβουλευτικών υπηρεσιών και γενικά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σχεδιάζουμε την ψηφιοποίηση σύμφωνα με τον χαρακτήρα και τις ιδιαίτερες ανάγκες των αρχείων σας.

Η πανδημία που έπληξε συνολικά την υφήλιο και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης που επιβλήθηκαν, ανάγκασαν την ελληνική Κυβέρνηση και το σύνολο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των δομών, φέρνοντας το αύριο, σήμερα. Οι πολίτες γνωρίζουν τις εξελίξεις και περιμένουν την υλοποίησή τους.

Με βάση τα παραπάνω, σας προτείνουμε την ψηφιοποίηση των αρχείων σας με στόχο την αναβάθμιση του λειτουργικού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών σας, τόσο προς τους δημότες σας, όσο και προς τους υπαλλήλους σας.

Διαβάστε Περισσότερα

psifiopoihsh.jpg

Αναζήτηση
Αίτηση Εγγραφής
Γίνετε μέλη και εξασφαλίστε το δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης και χρήσης της Τράπεζας Πληροφοριών.
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

BANNER_PERIFERIES_270x220.jpg

© 2017 Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.